15.8.2023. 14:51
0
Stanivuković na protestima: Spreman sam da do kraja branim gradsku imovinu
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, pridružio se današnjim protestima koji su održani u centru grada. Stanivukoviću se pridružilo i i stotinjak uposlenika Gradske uprave kao i građana.

Oni traže zaustavljanje deložacije s dosadašnjeg parkinga, koji je prema ranijim sudskim odlukama, pripao banjalučkom "Autoprevozu", prenosi Avaz.

- Nemamo pravo dozvoliti da nam na naše oči ukradu pola Banje Luke. Danas planiraju da nas deložiraju sa naše imovine, ali borba još traje. Mi moramo da se borimo za najbolje, ali kada je teško da se ne krijemo.

Ostajemo na parkingu večeras do 19 sati kada je organizovan protest za odbranu gradske saobraćajnice, muzeja, parkinga i spomenika “12 beba”! Spreman sam da do kraja branim gradsku imovinu - napisao je Stanivuković na Facebooku.

(Elmedina H.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.