21.8.2023. 10:31
0
Bosanci napravili "dernek" na granici: Carinici ih rastjerali
Kako je na graničnom prelazu bila gužva, što zbog velike kolone vozila i zbog nerada graničnih policajaca, duvački orkestar pod nazivom “Rudarska glazba Kakanj” odlučili su pokazati ono šta najbolje znaju a ujedno i zabaviti nervozne putnike koji su satima čekali na graničnom prelazu piše Crna-Hronika.

Nažalost carinicima se nije svidjelo što se putnici zabavljaju, te su odlučili sve da ih rastjeraju.

Mladi muzičari izvadili su instrumente i zasvirali ispred autobusa. Za nekoliko minuta su bili okruženi stotinama drugih putnika koji su pjevali i plesali zajedno sa njima i njihovim saputnicima iz autobusa. Zabava je trajala 20/30 minuta a pridružili su se putnici iz razlitičih zemalja.

Cijeli događaj desio se na Graničnom prelazu Tabanovce / Srbija – Makedonija. 

- Nažalost sve je prekinuo granični policajac jer se okupilo previše ljudi na jednom mjestu. Mladići i djevojke su dobile ogroman aplauz zato što su olakšali čekanje na prelazak graničnog prelaza a uz to priuštili im vrhunsku zabavu i provod. Neki od prisutnih putnika poklonio je ovim vrhunskim muzičarima bakšiš, tako da su ih nagradili sa novčanicama euro i dinari. Znate kako to ko nas ide, napisao je jedan od putnika iz autobusa koji je uživao sa ovim duvačkim orkestrom.

Snimak možete pogledati OVDJE.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.