27.8.2023. 14:37
0
Velike gužve na graničnim prijelazima u oba smjera: Kilometarske kolone, čeka se i po šest sati
Posljednjeg vikenda u augustu bilježe se velike gužve, kako na putevima u Bosni i Hercegovini, tako i na graničnim prijelazima.

Kako navode iz BIHAMK-a, duga su zadržavanja na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prijelazima: Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Ripač i Ivanica, a na ulazu u zemlju na prijelazima: Zupci, Deleuša, Hum i Klobuk.

Na prijelazi Izačić ogromne gužve su u oba smijera.

Na ostalim graničnim prijelazima promet vozila povremeno je pojačan, ali zadržavanja za putnička vozila za sada nisu duža od 30 minuta, dodaju iz BIHAMK-a.

Na Facebook stranici Granični prijelaz Maljevac navode da na ovom prijelazu i Izačiću radi samo po jedna traka prema zemljama Šengena te da su čekanja višesatna.

Zbog kilometarskih kolona, na prijelazu Maljevac čeka se šest, a na Izačiću pet sati.



(Ajdin B.)

GranicaBiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.