6.9.2023. 13:31
0
Počeo sastanak predstavnika Trojke, HDZ-a i SNSD-a: Pogledajte dolazak delegacija
Sastanak koaliconih partnera na državnom nivou (Trojka, SNSD i HDZ) počeo je u 13 sati u zgradi Parlamenta Bosne i Hercegovine.

Iako je prvobitno planiran za 15 sati, sastanak je tokom jutra pomjeren za dva sata ranije. 

Prethodno su se delegacije partnera u vlasti na nivou BiH sastale 22. augusta u Istočnom Sarajevu, kada je odblokirano imenovanje ministra finansija u Vijeću ministara Srđana Amidžića, te dogovoreno usvajanje seta evropskih zakona. 

Očekuje sa da će se na današnjem sastanku koalicionih partnera razgovarati o aktuelnim političkim temama u našoj zemlji.

Pogledajte dolazak delegacija.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.