8.10.2023. 10:49
0
Fizički napao snahu: Žena završila u Hitnoj pomoći
Muškarac se tereti za nasilničko ponašanje, potvrđeno je iz MUP-a ZDK-a

Ženska osoba iz Tešnja zadobila je povrede nakon što ju je na lokalnom putu u mjestu Karadaglije fizički napao muškarac S. K. iz Tešnja.

Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona ovaj događaj je prijavljen prekjuče oko 14.50 sati, a nakon što je S. K. iz Tešnja počinio krivično djelo nasilničko ponašanje prema S. F. iz Tešnja, koja je tom prilikom zadobila lakše tjelesne povrede.

Kako se nezvanično saznaje muškarac S. K. je napao ženu svog brata, te joj tom prilikom nanio povrede koje su joj konstatovane u Službi hitne pomoći Tešanj, prenosi Srpskainfo. 

Uviđaj su izvršili pripadnicu PU Tešanj, a o svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac, prenosi Oslobođenje.

(Mubina Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.