27.10.2023. 11:47
0
Dodikov skup "Granica postoji" danas u Ljubinju - Načelnik poručio: Gdje počinju rupe a prestaje normalan put, e tu je Republika Srpska
Načelnik Opštine Ljubinje Stevo Drapić poručio je organizatorima skupa „Granica postoji“, koji će danas biti održan u Ljubinju, da ne dižu bespotrebne tenzije i da počnu konačno raditi svoj posao u institucijama, a ne na ulici.

"Gospodo, mi znamo gdje je granica. Nju smo stvorili u ratu i ona je jasna i vidljiva. Nažalost, toliko je vidljiva da vam i ne treba tabla 'Dobro došli u Republiku Srpsku' da znate da ste u njoj. Dovoljno je da pogledate taj magistralni put kojim ćete danas doći. Tamo gdje prestaje normalan put, a gdje počinju rupe, e tu je Republika Srpska i tako je svuda, nije samo na Žegulji", poručio je Drapić.

Dodao je da će "demonstranti" danas blokirati put Ivu iz Čapljine, koji radi u Ljubinju i Zoranu iz Ljubinja, koji radi u Mostaru, saopćeno je iz SDS-a.

"Vaše političke igrarije završavajte onako kako vi znate, ostavite nas na miru. Ne dižite bespotrebno tenzije, ne zavađajte nas sa komšijama i počnite konačno da radite svoj posao u institucijama, a ne na ulici", zaključio je Drapić.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.