11.11.2023. 22:50
1
Hadžifejzoviću prijete silovanjem djece: "Ovo je neoprostivo! Kakve su gnjide koje ne smiju na oca, pa idu na dijete"
FOTO: screenshot/face tv
Senad Hadžifejzović, urednik i osnivač FACE TV-a iznio je večeras uznemirujuće informacije.
Naime, ugledni bh. novinar otkrio je kako mu prijete silovanjem djece, pa se, u svom stilu, direktno obratio, kako kaže, gnjidama, kukavicama, bijednicima…

"Poslušnici stranaka, lidera i vladajućih parova i porodica. Tužilaštvo i Sud neka dokazuju da li su i koliko plaćeni i čime. Nisu te osobe samo botovi pod šifrom, to su osobe koje javno nastupaju sa svojim imenom…Većinom su to obične gnjide, kukavice, bijednici-ali, zapamtite-i takvi su vrlo opasni…Jedan od njih, koji je bio pod šifrom-otkrila ga je obavještajna agencija a i mi-odmah-prijetio je smrću-a onda smo otkrili da je pod šifrom “go user, pa broj” prijetio preko foruma na Klixu, vrlo hrabro – preko kompjutera svoje žene, supruge…

Ime ćemo mu objaviti kada nam bude ćeif… No, prijetnje porodici…Djeci…Neoprostivo. Treba silovati dijete novinaru. Da li ste čuli ogavniju prijetnju?

Da li shvatate kakva je to kukavica koja ne smije na oca pa ide na dijete? Kažem vam, neoprostivo. I ovo je samo prvi prilog iz drugog serijala odgovora…Ovaj serijal se zove – prijetnje smrću. Predmet su nekoliko istraga koje se vode pred Općinskim, Kantonalnim i državnim sudovima!", kazao je Hadžifejzović.




(Aldin B.)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.