12.11.2023. 21:50
0
Vlada RS izdvaja više od 150.000 KM za čišćenje zgrada
Vlada bh. entiteta RS zaključila je ovih dana dvogodišnje ugovore sa dvije firme iz Banje Luke za čišćenje i održavanje Administrativnog centra u tom gradu, ali i u u Istočnom Sarajevu.

Za te namjene izdvojit će oko 150.000 KM bez PDV.

Kako se može vidjeti na portalu javne nabavke, Vlada RS je za pranje staklene fasade, pranje i skidanje kamenca sa fontana, dubinsko čišćenje itisona, tepiha, stilskog namještaja, mašinsko poliranje podova od parketa i kamena i čišćenje kristalnih lustera u Administrativnom centru u Banjaluci, dvogodišnji ugovor sklopila sa firmom „Samsic“ d.o.o. Banjaluka.

Ova firma će u naredne dvije godine održavati Administrativni centar Vlade RS u Banjaluci za 130.000 KM bez PDV.

Dvogodišnji ugovor za pranje staklene fasade, pranje i skidanje kamenca sa fontana, dubinsko čišćenje itisona, tepiha i stilskog namještaja, mašinsko poliranje podova od parketa i kamena i čišćenje kristalnih lustera u Istočnom Sarajevu, Vlada RS je potpisala sa firmom Eurosan d.o.o. Banjaluka.

Ovo preduzeće će Administrativni centar Vlade RS u Istočnom Sarajevu u naredne dvije godine održavati za 20.000 KM bez PDV.

(Ajdin B.)

Vlada RS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.