25.11.2023. 11:49
0
Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara: "Srbi se moraju boriti za istinu i to u njihovo ime čini onaj koga su izabrali za predsjednika"
FOTO: n1/rtrs
Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara oglasio se na društvenoj mreži X, poručivši da se Srbi moraju boriti za istinu i to u njihovo ime čini onaj koga su izabrali za predsjednika, zbog čega ovo nije samo borba Milorada Dodika već naroda koji predstavlja i iz čije podrške crpi snagu za suprotstavljanje svemu onome što je pripremljena politička giljotina za Republiku Srpsku i slobodu srpskog naroda na ovim prostorima.

“Svi u Srpskoj i iz Srpske koji iz bilo kojeg razloga kalkulišu i ćute trebaju znati da je istrajnost Milorada Dodika u vođenju, nazvaću je izvornodejtonske i ustavozaštitničke politike pobjeda srpskog naroda i Republike Srpske u kapacitetu koji joj pripada.

Sve ostalo je ne samo poraz, već i davljenje u unitarnoj BiH po mjeri jednog naroda i njenih kreatora iz zapadnih centara moći koji su davno pogazili međunarodno pravo i pod noge bacili demokratske procese u koje se kunu i stalno o njima govore”, navodi Šekara te dodaje:

“Srbi se moraju boriti za istinu i to u njihovo ime čini onaj koga su izabrali za predsjednika, zbog čega ovo nije samo borba Milorada Dodika već naroda koji predstavlja i iz čije podrške crpi snagu za suprotstavljanje svemu onome što je pripremljena politička giljotina za Republiku Srpsku i slobodu srpskog naroda na ovim prostorima”, ističe Šekara.


(Aldin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.