10.1.2024. 15:13
2
Ogrešević: Treba Vučića poslušati, naoružavajmo se i mi
Predsjednik Narodnog evropskog saveza (NES) Nermin Ogrešević reagirao je nakon današnje izjave srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, koji je kazao kako se "cijela regija naoružava, a ne zaostajemo ni mi".

- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u posljednje vrijeme posebno je iskren. Kaže da Srbija nikada u historiji nije toliko pomagala bh. entitetu RS kako to čini danas, da se svi u svijetu i u regiji "naoružavaju do zuba" i da Srbija ne treba zaostajati. A i da ne zaostaje. Kad je tako iskren, trebali bi ga i mi u Bosni i Hercegovini poslušati.

Ne zaostajmo ni mi za regijom i za svijetom. Naoružavajmo se i mi dok je vrijeme, kako ne bi ponovo bili žrtve, doživjeli genocid, brojali mrtve, prekopavali grobnice i žalili što nismo na vrijeme razumjeli zloslutne poruke, posebno s one strane Drine.

Valjda smo nešto naučili prije 30-tak godina. Niko nam neće pomoći, ako ne pomognemo sami sebi! - poručio je Ogrešević.

(Aldin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.