18.1.2024. 15:08
0
Dodik: Ponosan sam jer mi je Biljana Plavšić ponudila mandat u Vladi RS-a
Milorad Dodik, predsjednik manjeg bh. entiteta RS, oglasio se danas na platformi X povodom izbora prve Vlade RS-a.

"Ponosan sam na činjenicu da mi je tadašnja predsjednica RS-a Biljana Plavšić ponudila mandat i da smo uspjeli da, u izuzetno teškim uslovima, ujedinimo tada podijeljeni istok i zapad srpske, objedinimo policiju i započnemo ekonomski napredak", napisao je Dodik na platformi X.

"Bilo je to teško vrijeme, ali i vrijeme izazova, u kojem smo, za razliku od mnogih, preuzeli odgovornost i izveli našu Rs na put stabilnosti i prosperiteta", naveo je Dodik i dodao da je danas "Rs finansijski stabilna, s najvećim brojem prijatelja u svijetu otkako postoji, ali i pred novim izazovima jer su se promijenile i geopolitičke okolnosti".

"Кao i prije 26 godina, tako se i danas borimo protiv svih pokušaja da joj oduzmu nadležnosti i imovinu", naveo je Dodik.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.