30.10.2023. 15:04
0
Isak odgovorio Dodiku: I panj ima bolje manire od njega
Nakon što je danas predsjednik RS-a Milorad Dodik komentirao danas u Banjaluci izjavu federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka sa skupa podrške Gazi, stigao je Isakov odgovor.

Dodik je danas ministra nazvao "smlatom".

"Neka proba osloboditi. Neka oslobodi mamu", kazao je Dodik.

Stigla je reakcija ministra Isaka.

"Meni i mojoj porodici, za razliku od Milorada Dodika koji je u kriminal uveo i vlastitu djecu, nije potrebno nikakvo oslobađanje. 'Oslobađanje', 'advokati', 'optužnica' i 'zatvor' vjerovatno su riječi koje već mjesecima muče porodicu Dodik."

"O majci Milorada Dodika neću uopšte davati nikakve komentare. Toj ženi dovoljno je teško zbog same činjenice što je majka Milorada Dodika i što je rodila čovjeka koji će ostati upamćen kao historijska sramota."

"Svaka konferencija Milorada Dodika baci me u razmišljanje. Zaista sam uvjeren kako bi za građane bh. entiteta RS bilo bolje kada bi na funkciju predsjednika RS-a postavili panj. I panj ima bolje manire od pojave koja se odaziva na ime 'Milorad Dodik", zaključio je Isak, prenose Vijesti.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.