19.2.2024. 10:54
0
Crnadak žestoko odgovorio na optužbe Stanivukovića da „kokodače“ : “Tako je to kad pare udare u glavu”
FOTO: n1
Već se uveliko govori o tome ko bi mogao odnijeti pobjedu na lokalnim izborima u oktobru u većim sredinama u BiH. Posebno bi zanimljivo moglo biti u Banjaluci - a da se to naslutiti i iz obraćanja potpredsjednika PDP-a aktuelnom gradonačelniku grada na Vrbasu i člana ove stranke - Drašku Stanivukoviću.

U oštrom Facebook statusu, Igor Crnadak, potpredsjednik opozicionog PDP-a, kandidaturu njihovog stranačkog člana Draška Stanivukovića za ponovnu utrku za gradonačelnika predstavio je kao način Dodikovog SNSD-a da se domogne te funkcije.

“Nikada u istoriji PDP-a jedan član Predsjedništva nije rekao drugom da kokodače. Sve do juče. Tako je to kad pare udare u glavu, a nervoza i bahatost nadjačaju pristojnost i kulturno ponašanje”, započeo je Crnadak.

Podsjetio je da SNSD već tri puta gubi u Banjaluci.

“Neće ih narod u našem gradu. I zato su digli ruke od Banjaluke. Po prvi put su izabrali rukovodstvo u kojem ni predsjednik SNSD-a, niti jedan od potpredsjednika nisu iz Banjaluke. Da bi prevarili birače, smislili su plan da ovaj put imaju svog gradonačelnika, ali koji je formalno iz druge stranke. E, pa ne može!”, poručio je.

Podcrtao je da svaki kandidat PDP-a mora provoditi politiku te stranke.

“Zašto na uporne pozive da opozicija ima samo jednog kandidata, da taj kandidat nastupi na našoj pobjedničkoj opozicionoj platformi, te da nijedan pojedinac i nijedna sujeta ne smiju biti iznad glavnog zajedničkog cilja, uvijek dobijamo isti odgovor – ja, pa ja?”, upitao je.

Dodao je da je danas jasnije nego ikada da će opozicija u Banjaluci imati samo jednog, zajedničkog kandidata za gradonačelnika. A vlast, naveo je, po svemu sudeći, najmanje dva.

“Tereni i performansi su odlična nadogradnja, kada imate jasnu politiku i kada ste iskreni prema biračima. Ali, kada prevarite narod, kada ih brutalno slažete i pređete na drugu stranu, onda nema tog terena i samohvalisanja koji vam mogu pomoći. O tome zašto se opstruiše održavanje Sabora PDP u Banjaluci, iako je posljednji bio u junu 2017. godine, kome je stalo do PDP-a, a kome nije, ko dolazi na sastanke, a ko ne dolazi, zašto su raspuštena sva tijela PDP-a u Banjaluci prije godinu i po dana i o nekim drugim unutarstranačkim temama ćemo na organima partije”, najavio je Crnadak, dodajući da ovu stranku u četvrtak i subotu očekuju važne sjednice, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.