19.6.2024. 8:58
1
Sanja Vulić nakon novih sankcija: "Budućnost RS-a je u ljudima poput Igora Dodika. Murphy je čovjek bluda, mržnje i razdora"
Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić komentarisala je nove sankcije američkog Ministarstva finansija za sedam subjekata i dva fizička lica.

Kako kaže, "odlazeći kvazi ambasador Michael Murphy je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca".

- Potezi očajnika mjere se u broju sankcija, odlazeći kvazi ambasador Michael Murphy je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca. Dokazani srbomrzac, Murphy, dokazao je da njegova opsjednutost Miloradom Dodikom prelazi sve granice racionalnog. Spaja nespojivo. Kažnjava ljude bez dokaza i pokrića. Crta mete na čelu i nikome ne odgovara za to. Porodice ostavlja bez osnovnih primanja i tako samo pokazuje nemoć kao i jadno stanje srbomrsca što on jeste, kaže Vulić te dodaje:

- Budućnost RS je u obrazovanim, mladim i sunarodnicima posvećenim ljudima što Igor Dodik jeste. Murphy to nikada shvatiti neće jer je on čovjek bez pripadnosti, bez emocije i vizije. Michael Murphy je čovjek mržnje, bluda i razdora, a vrijeme je pokazatelj svega, navela je Sanja Vulić. 

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.