6.8.2024. 18:05
0
Zašto Arapi više ne dolaze na Prokoško jezero: "Mi ih poslužimo, dođe vodič, duplo im naplati sve"
Prokoško jezero bilo je prava “meka” za arapske turiste koji su do prije dvije godine bili i najčešći na ovom jezeru ledničkog tipa koje se nalazi na planini Vranici na 1.700 metara nadmorske visine.

Prije nekoliko dana, Srećko Stipović je sa svojom ekipom boravio na ovom poznatom izletištu a njegovi sugovornici su se žalili kako nema arapskih turista. Neki to opravdavaju lošim makadamskim putom, drugi vizama a treći čestim prijevarama kod naplaćivanja usluga.

Naime konobari i vodiči koji dovoze turiste po dogovoru višestruko su naplaćivali usluge nego one zaista koštaju. Ekipa novinara srela je turiste iz Lukavca kod Tuzle koji su oduševljeni ljepotama ali putem nikako. Put je katastrofa vele i pod hitno bi trebalo popraviti i asfaltirati ga.

Ovdje su i doznali kako su u jednoj vikendici čak četiri žene ostale trudne a naredne godine najavile su svoj dolazak na Prokoško s novorođenom djecom. Više pogledajte u video uratku.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.