19.8.2024. 15:38
0
Emotivna priča iz naše zemlje: Dobio penziju od 37 KM, drugi dan ga udario voz
Stanko Ignjatović iz Želeće kod Žepča, dobio je rješenje za penziju u visini od samo 37 KM.

Drugi dan od primanja rješenja za penziju koja mu je značila mnogo, udario ga je teretni voz dok je brao kupine kod Želeće. Prema nalazima koje je dao na uvid Srećku Stipoviću koji je radio prilog, trebao je ostati u bolnici. 

Zbog svog psa kojeg ima kući, Stanko je odlučio da odbije bolničko liječenje, te da se vrati kući i samostalno liječi.



Sve komplikacije je preuzeo na svoju odgovornost. 

Javnosti, Stanko je postao poznat po tome da je živio na smetljištu pola godine, te da mu je jednom u selu, vjetar oduvao krov sa kuće koju su sagradili donacijama. 

Živi od socijalne pomoći koju prima u visini od 150 KM, a ova dodatna zdravstvena komplikacija, otežala je već teške uslove u kojima živi. 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.