27.8.2024. 13:54
0
Teška saobraćajna nesreća u Žepču u kojoj je učestvovalo pet vozila: Sedam osoba povrijeđeno. Saobraćaj obustavljen
FOTO: Zepce.ba
Na magistralnom putu M-17 Zenica - Žepče, u mjestu Tatarbudžak, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđeno sedam osoba.

Prema pisanju portala Zepce.ba, u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u Žepču, naselje Tatarbudžak, koja se dogodila danas oko 12,45 sati, učestvovalo je pet vozila, jedno teretno i četiri putnička.

Osim velike materijalne štete na vozilima povrijeđeno je sedam osoba od kojih je šest nakon ukazane prve pomoći, vozilima Hitne pomoći Žepče, prebačeno na Urgentni centar Kantonalne bolnice Zenica, dok je jedna osoba zadržana u Domu zdravlja Žepče gdje joj se ukazuje lječnička pomoć.

Saobraćaj na toj dionici magistralnog puta je totalno obustavljen do završetka uviđaja.

 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.