9.8.2024. 14:16
0
GSS objavio: Akcija izvlačenja tijela Dženana Uščuplića završena sinoć u 22.30 sati
Dženan Uščuplić, nekadašnji prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, poginuo je jučer na Zelengori od udara munje.

Gorska služba spašavanja Republike Srpske, stanica Foča, potvrdila je ovu informaciju na svojoj Facebook stranici.

Tragedija se dogodila jučer u popodnevnim satima na vrhu Planik na 1.700 metara nadmorske visine, a akcija izvlačenja tijela okončana je sinoć oko 22.30 sati.

- Od posljedica udara groma nastradao je bivši fudbaler i trener Fudbalskog kluba Sarajevo Dženan Uščuplić. Dva tima GSS-RS stanica Foča su izašla na teren. U 22.30 sati završena je akcija izvlačenja tijela unesrećenog - saopćili su iz GSS-RS stanica Foča.



Dženaza Dženanu Uščupliću bit će klanjana sutra (10. august) poslije ikinidije-namaza u haremu Begove džamije u Sarajevu, a ukop će se obaviti u 17.45 sati na mezarju Nišan-Jarčedoli.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.