12.8.2024. 11:18
0
Šteta: Obala Kulina bana otvorena je za saobraćaj
Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo objavio je da su završeni radovi na Obali Kulina Bana u Sarajevu, te da je ona upravo puštena u saobraćaj.

Kako smo ranije objavili, bilo je predviđeno da radovi budu završeni sinoć, te da jutros saobraćajnica bude puštena u promet, ali je vozače dočekalo neugodno iznenađenje.

Također, iz Press službe GRAS-a jutros su saopćili da zbog asfaltiranja saobraćajnice tramvaji ne voze prema Baščaršiji već saobraćaju na liniji Ilidža - Skenderija. 

Kako je naveo Šteta, obnovljene su dvije saobraćajne trake sa lijeve strane saobraćajnice, a do kraja godine će radovi na cijeloj dionici uključujući i desnu traku i trotoare sa obje strane, do mosta Ćumurije biti završeni.



Radovi na obnovi glavne gradske saobraćajnice bit će nastavljeni nakon završetka Sarajevo Film Festivala.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.