12.8.2024. 19:55
1
Nenad Stevandić "prijeti": Sarajevo će nas jednog dana moliti za pomoć, i nas u RS-u i Srbiju
Predsjednik NSRS, kontroverzni Nenad Stevandić, izjavio je da "sarajevski političari dozvoljavajući da u požarima izgori veliki dio RS dozvoljavaju i da izgore svi mogući budući odnosi Srpske i Federacije BiH".

Stevandić bljuje vatru jer ga je "političko Sarajevo" natjeralo da prvo pomoć zatraži od Oružanih snaga BiH prije nego se država Bosna i Hercegovina obrati Srbiji za pomoć.

- Oni plamenu prepuštaju i naše međusobne odnose, a ne samo teritorije RS-a. Tolika srbofobija, neodgovornost i činjenično utvrđeno uživanje što sve više teritorije RS-a gori nije spojiva ni sa zdravom pameću ni sa bilo kakvom politikom - naveo je on.

Potom je dodao kako "sarajevski političari vode politiku da komšiji crkne krava pa neka ni moje dijete nema mlijeka".

- U svakom slučaju, sve će im se vratiti kao bumerang i moliće nas jednog dana za pomoć, i nas i Srbiju - kazao je kontroverzni Stevandić.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.