24.8.2024. 19:55
0
Nevjerovatan slučaj u bh. gradu: Punac lopatom napao zeta. Završio je u bolnici
U ulici Dolovi, u Bosanskoj Krupi, zabilježen je šokantan slučaj nasilja u porodici. Naime, N.J. je prijavila svog oca zbog brutalnog napada na njenog supruga.

Prema informacijama koje su dostupne, incident se dogodio u dvorištu kuće. U trenutku kulminacije svađe, otac je uzeo lopatu i napao zeta, nanoseći mu povrede.

Povrijeđeni suprug je odmah prevezen u Dom zdravlja Bosanska Krupa, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. Nakon što mu je pružena medicinska pomoć, pušten je na kućno liječenje, piše Krajina.ba.

Policija je brzo reagovala na prijavu i uhapsila oca. Trenutno je u toku istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nasilnog incidenta.

Ovaj slučaj dodatno ističe potrebu za prevencijom nasilja u porodici i pravovremenim reakcijama nadležnih organa kako bi se osigurala sigurnost svih članova zajednice.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.