23.2.2024. 18:55
0
Bivši fudbaler Real Madrida, zbog djevojke Ajle Etemović iz Pazara, prešao na islam
Španski fudbaler, Jota Peleteiro, koji se penzionisao 2021. godine poslije više od 10 godina fudbalske karijere, dospio je neobično u žižu javnosti ovih dana, a razlog je to što je zbog svoje devojke Ajle Etemović prešao u islam, piše Telegraf.rs.

Kako javljaju španski mediji, bivši fudbaler Celte, Real Madrida, Eibara, Brentforda, Aston Ville i Alavesa, odlučio je da promijeni vjeru zbog manekenke iz Novog Pazara, sa kojom je započeo vezu.

Jota je bio redovan u tabloidima od perioda 2015. do 2022. godine, dok je bio u braku sa manekenkom Jessicom Bueno. Poslije raskida sa španskom manekenkom završio je i fudbalsku karijeru, a potom je ušao u vezu prvo sa Miryam Ruiz, da bi potom ušao u vezu sa Ajlom Etemović, a prema najnovijim informacijama zbog nje je odlučio i da promijeni vjeru.

Manekenka koja je porijeklom iz Novog Pazara živi inače u Nizozemskoj, a provodila je duge periode u Baskiji, gdje živi Jota. 

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.