25.3.2024. 22:19
0
Gorjela kuća u Hadžićima, porodica u teškoj situaciji, nemaju gdje provesti noć
FOTO: Avaz
U Hadžićima je prije sat vremena izbio požar na kući Sanele Čustović .

Kako je za Avaz rečeno u PVB kantona Sarajevo, gorjela je jedna prostorija i požar je brzo lokaliziran. Požar je uzrokovao dimnjak koji se zapalio.

Prema riječima Sanele Čustović koja se obratila redakciji portala „Avaza“, niko nije povrijeđen, ali im je nakon gašenja, poplavljen dio kuće u prizemlju.

- Prije sat nam je gorjela kuća, a sada nam je sve poplavljeno. S djecom sam bila čitavo vrijeme vani i ne znam kako ćemo večeras. Muž mi je invalid i nepokretan je, a sin od 14 godina teško bolestan- kazala je Sanela.

Porodica je u teškoj  situaciji i kako prenosi Avaz nemaju nikoga gdje bi mogli provesti ovu noć.   

požar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.