22.2.2024. 9:04
0
Bh. državljanka pretukla prolaznika na ulici: Tvrdi da je vrijeđao zbog njenog porijekla, ali...
FOTO: ilustracija
Sud u Belgiji osudio je 35-godišnju državljanku BiH, nastanjenu u Bornemu, na uslovnu kaznu od šest mjeseci zatvora zbog premlaćivanja prolaznika s kojim se sukobila na ulici.

Mediji prenose na de prvo došlo do verbalnog sukoba, koji je potom prerestao u fizički.

Braneći se tokom saslušanja, bh. državljanka je rekla da ju je oštećena strana u više navrata vrijeđala zbog njenog bh. porijekla.

Međutim, tužilac je rekao da je snimak, koji je načinio oštećeni, pokazao da je ona u više navrata bila agresivna.

Pored izrečene uslovne kazne, sudija je, kako prenose Nezavisne novine, naložio da mora i na odvikavanje zbog svojih očiglednih problema sa alkoholom, koji su vjerovatno i uzrok njenog agresivnog ponašanja.

Belgija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.