11.3.2024. 14:10
0
Lopov provalio u džamiju u Doboju, istražitelji otkrili i njegove brojne ranije krađe
FOTO: ilustracija
Samir Šarić (23) iz Doboja osumnjičen je da je u nedjelju provalio u džamiju u Doboju.

Kako pišu Nezavisne, mladić se sumnjiči za još pet krađa i jedan pokušaj krađe.

Nakon što je jučer Policijskoj stanici (PS) Doboj 1 prijavljena provala u vjerski objekat, operativnim radom na terenu odmah su identifikovali osumnjičenog Dobojliju kojeg sumnjiče da je izvršio krivično djelo teška krađa u pokušaju.

- Također, postoji i sumnja da je u prethodnom periodu izvršio četiri krivična djela teška krađa, jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju, te jedno krivično djelo krađa, navode iz Policijske uprave (PU) Doboj.

Kako nezvanično saznaje isti medij, sumnja se da je provaljivao u vikendice, kuće ali i jedan frizerski salon i uglavnom je krao novac, alate i druge vrijedne predmete.

On će danas, uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Doboj
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.