1.9.2018. 21:04
1
Klopp o kiksu Alissona: Zna da je to njegova greška
Liverpool je zadržao perfektan učinak u Premier ligi, ali se više priča o grešci Alissona Beckera nego o dobroj igri i pobjedi nad Leicesterom (2:1).

Brazilac je u drugom poluvremenu poklonio gol “lisicama”, međutim ekipa Jurgena Kloppa je ipak uspjela da dođe do slavlja.

Klopp je nakon utakmice na King Power stadionu prokomentarisao kiks skupog pojačanja iz Rome.

“On zna da je to bila njegova greška, ali sam mu rekao i da je najbolji meč da uradi tako nešto pobjeda”, rekao je menadžer Liverpoola i dodao:

“Alisson je fantastičan golman i sjajno brani. Nije uradio ono što je trebalo, ali sve je u redu i ovako. Mi stalno vraćamo lopte ka golmanu i igrači treba da nauče da postoje i druga rješenja. Joe Gomez je mogao da izbaci loptu, Alisson je mogao da uradi isto. Ali to je – što je”, kazao je Klopp, prenosi CDM.

Liverpool poslije četvrtog kola ima 12 bodova.

(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.