9.1.2019. 21:10
0
Ništa od otvaranja novog stadiona Tottenhama na utakmici protiv Borussije Dortmund
Tottenham neće moći dočekati Borussiju Dortmund 13. veljače u utakmici osmine finala Lige prvaka na svom novom stadionu na kojem kasne radovi i koji neće biti gotov prije kraja veljače, objavio je engleski prvoligaš u srijedu.

U svom je priopćenju engleski klub, trenutačno treći na ljestvici engleskog prvenstva, potvrdio da će se sve domaće utakmice predviđene od danas do vikenda 16. i 17. veljače, uključujući i utakmicu Lige prvaka, igrati na Wembleyu, stadionu na kojem je Tottenham igra gotovo sve svoje utakmice "kod kuće".

"Želim se ispričati našim navijačima i zahvaliti na strpljenju", izjavio je vlasnik kluba Daniel Levy koji je dodao da je klub u "vezi s izvođačima radova" i predstavnicima vlasti kako se odredio program testiranja koje je potrebno provesti prije inauguracije novog stadiona sa 62.000 mjesta, prenosi Hina.

Vodeći ljudi Tottenhama nadali su se da će novi stadion biti gotov u rujnu 2018., ali su radovi stalno kasnili.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.