5.7.2023. 22:05
0
Mladi fudbaler nakon 10 dana potrage pronađen raskomadan
Šokantne vijesti stižu iz Brazila. Nakon desetodnevne potrage za mladim fudbalerom, tragično je okončana potraga jer je pronađen mrtav.

Fudbaler Vinicius Skulny koji je imao svega 19 godina pronađen je u jezivom stanju pišu brazilski mediji. Tijelo mladog igrača pronađeno je u raskomadanom stanju u saveznoj državi Mato Grosso do Sul u rijeci Iguatemi.

Mediji ne navode za koji klub je nastupao Skulny, ali ističu da je bio fudbaler. Stravični natpisi otkrivaju da je obezglavljeno tijelo Skulnyja pronađeno samo sa dijelom kuka, torzom i jednim bedrom. Za ostacima se još uvijek traga.

Tetovaža ne tijelu devetnaestogodišnjaka pomogle su policiji da identificiraju fudbalera.

Nadležni organi za sada su priveli dvije osobe osmnjičene za ubistvo Skulnyja, a portaga se nastavlja kako tvrde dok glava ne bude pronađena.

Španska Marca prenosi kako bi eventualno uzrok tragedije mogao biti posjeta Viniciusa bivšoj djevojci, kojeg je na kraju usmrtio njen sadašnji partner.

“Razlozi događanja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi” navodi Marca.

Vinicius Skulny posljednji put viđen je na benziskoj pumpi 25. juna između graničnog prijelaza Brazila i Paragvaja, nakon čega mu se gubi svaki trag.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.