8.8.2023. 8:33
0
Sky: Bayern ne odustaje od Kanea!
FOTO: AFP
Iako je Tottenham odbio Bayernovu "posljednju" ponudu za Harryja Kanea, tu ovim pregovorima nije kraj. Bavarci bi mogli još jače da zagrizu za kapitena engleske reprezentacije.

Svi mediji su već prenijeli vijest da će Bayern odustati od Harryja Kanea i da će svoje transfer ciljeve promijeniti. Navodno su se u Minhenu već preorijentisali na Dušana Vlahovića, ali Sky piše da je Kane i dalje u žiži Bavaraca.

Njemački Sky navodi da je slučaj Harryja Kanea bio glavna tema na sastanku čelnika Bayerna u ponedjeljak i da zato pregovori nisu propali. Bayern je prethodno ponudio 100 miliona eura Tottenhamu uz bonuse što su Spursi odbili i sada ostaje da se vidi da li Bavarci žele još jednom da pojačaju ponudu ili da zaista idu ka drugim igračima.

Što se Kanea tiče, on želi da zna svoju sudbinu do narednog vikenda kada počinje Premier liga. Kane planira da ide sa ekipom u Španiju gdje će Tottenham igrati sa Barcelonom prijateljski meč. Razlog zašto se Harryju žuri oko angažmana je taj što je njegova supruga trudna i uskoro neće moći da putuje.

Kaneu inače ističe ugovor sa Spursima idućeg ljeta i londonski klub rizikuje da ga izgubi i to bez mogućnosti da naplati obeštećenje. Također tada bi razni rivali iz Premier lige mogli da dovedu Kanea, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.