24.9.2023. 8:54
0
Kane: Uzeo sam loptu s utakmice, a sad idem na Oktoberfest
FOTO: AP
Harryju Kaneu jako se sviđa život u Njemačkoj. Ne samo što je s Bayernom razbio Bochum 7:0, već je na tom putu zabio hat-trick.

S tri gola protiv Bochuma Kane je došao već do sedam u prvih pet bundesligaških kola, čime je oborio klupski rekord čuvenog Gerda Müllera.

“Sjajno je za sada. Dobro smo odigrali protiv Bochuma, mentalno smo bili unutra. Uzbuđen sam, sviđa mi se sve ovdje. Klub, ekipa, navijači, a zabiti hat-trick kod kuće poseban je osjećaj”, rekao je engleski napadač.

Sa sobom je ponio loptu s utakmice.

“Potpisat će mi je saigrači. Bit će to lijepa uspomena na ovaj dan.”

U nedjelju ga čeka novi važan dan, prvi službeni odlazak na Oktoberfest.

“Radujem se tome. Lijepo je da možemo uživati nakon pobjede. Ne znam šta očekivati, saigrači su mi pričali o tome. Zabavit ću se i uživati, ali ne previše jer igramo već u utorak u Kupu. Moramo pripaziti”, zaključio je Kane, prenosi N1.

(Mubina Lj.I.)

 
Harry Kane
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.