13.9.2023. 10:38
0
Harry Kane: Jasna je razlika između Bayerna i Tottenhama
Reprezentativcu Engleske i fudbaleru Bayerna nije dugo trebalo da shvati razliku između sadašnjeg i bivšeg kluba.

Harry Kane, engleski reprezentativac i igrač Bayerna, govorio je za njemačke medije, te je objasnio koja je razlika između njegovog novog kluba i njegove bivše ekipe, Tottenhama.

Engleski napadač je ovog ljeta napustio Pijetlove, kako bi ostvario transfer u redove Bavaraca, sa kojima se želi boriti za trofeje i, kako sada stvari stoje, čini se da nije mogao izabrati bolji klub za nastavak svoje karijere.

Pojačao je Kane slavni Bayern i odmah se pokazao kao veliko pojačanje, ali mu nije trebalo mnogo da shvati razliku između dva kluba, Bavaraca i Pijetlova.

- U Bayernu je mnogo veći pritisak od onoga na koji sam navikao. Naravno, i u Tottenhamu smo svi htjeli da pobjeđujemo, ali ako to ne uradimo u nekoliko utakmica, niko nije smatrao da je to katastrofa, kazao je Kane.
On je potom dodao kako je u Minhenu sve drugačije.

- U Bayernu morate da dobijete svaki meč. U prve dvije utakmice smo slavili 4:0 i 3:1, ali se i dalje priča o tome da li smo igrali dobro. To je dio ovog kluba i zbog toga je jedan od najvećih na svijetu, poručio je Kane.

Podsjetimo, Kane se trenutno nalazi na reprezentativnom okupljanju, a u sklopu petog kola grupe C, njegova Engleska će večeras igrati susret protiv selekcije Ukrajine, navodi Oslobođenje.ba.

(Mubina Lj.I.)

Harry Kane
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.