9.12.2023. 18:24
0
Karačić: Naš cilj je opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine
FOTO: Sport1
FK Sarajevo je savladao ekipu NK GOŠK sa 3:0. Nakon utakmice prvi se na press-konfrenciji medijima obratio trener poražene ekipe Toni Karačić.

Karačić je istakao da smatra da je konačan rezultat malo previsok, s obzirom na ono što su njegovi momci pokazali na terenu, prenosi Sport1.

"Iskoristit ću priliku da čestitam Sarajevu na pobjedi. Mislim da je rezultat malo previsok, s obzirom na događanja na terenu. Mislim da smo u prvom poluvremenu bili konkurenti, a u drugom poluvremenu smo morali imati malo bolji posjed lopte, da bi se oduprijeli Sarajevu. Meni je to žao, ali mi se nismo mogli vratiti nakon tog drugog pogotka. Tako da, mislim da je rezultat malo previsok s obzirom na dešavanja na terenu", rekao je Karačić i otkrio cilj njegove ekipe:

"Imamo još jednu utakmicu kući. Napravit ćemo dobru regeneraciju i svakako tražiti tu pobjedu, da bi koliko-toliko otišli na pauzu u lagodnijoj situaciji. Moramo iskoristiti pauzu da se kvalitetno pripremimo i sigurno da dovedemo neke nove igrače, kako bi bili što konkurntniji. Naš je cilj opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine."

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.