21.9.2024. 15:33
0
Sutra sunčano, dnevna temperatura od 19 do 25, na jugu do 28 stepeni
U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme.

U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostataku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 28 stepeni.

U Sarajevu sutra sunčano. Jutarnja temperatura zraka oko 8, dnevna oko 22 stepena.

Danas je Bosni i Hercegovini bilo pretežno vedro. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove je bilo magle ili niske naoblake.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 6 stepeni; Ivan Sedlo 18; Sokolac 19; Bihać 20; Srebrenica 21; Bugojno, Jajce, Livno, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo 22; Banja Luka, Tuzla 23; Neum 24; Bijeljina, Gradačac, Široki Brijeg, Zenica 25; Trebinje 26 i Mostar 28 stepeni, saopćeno je iz FHMZ-a.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.