12.2.2016. 15:46
0
Svaka žena može biti zavodnica ukoliko poštuje četiri pravila Christiana Louboutina
Dizajner Christian Louboutin tvrdi da svaka žena može biti zavodnica, a dovoljno je samo da poštuje četiri pravila.

1. Obuci se onako kako želiš da se krećeš

Louboutin ističe da iako žena nosi haljinu, cipele su te koje nose ženu. Prema tome, pažljivo birajte garderobu i obuću u zavisnosti od toga šta želite da postignete, i kako da se krećete.

2. Oblačite se u skladu sa svojim raspoloženjem

Ukoliko vam ne prija da nosite visoke potpetice, onda to nemojte ni činiti. Prema riječima čuvenog kreatora, poenta je da nosite ono u čemu se osjećate seksi i komforno. Ako se u štiklama osjećate neprijatno, nemojte ih ni nositi. Ženstvene i zavodljive možete biti i u ravnim čizmama.

3. Nosite samo ono što vam stoji

Neka garderoba izgleda savršeno na manekenkama ili u izlogu, ali to ne mora da znači da će i vama stajati. Oblačite samo ono što vama pristaje.

4. Ako vaš partner primjećuje šta ste obukli, izbor je pravi!

Louboutin je objasnio da je za njega najveći kompliment kada mu žene kažu da od kako nose njegove cipele, njihovi partneri konačno primjećuju šta su obukle, piše Blic. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.