15.2.2024. 15:28
1
Burna svađa na internetu zbog vjenčanice
Modna kuća iz Prištine, inače specijalizovana za izradu vjenčanica, objavila je snimak jedne kreacije koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Snimak vjenčanice koja košta oko 4.500 eura, koju je nosila mlada iz Prištine, postala je viralna skupivši više od 1,7 miliona pregleda i lavinu komentara.

"Osjećajte se kao kraljica na svom vjenčanju", poručili su uz objavu koja prikazuje raskošnu vjenčanicu s dubokim dekolteom, ukrašenu svjetlucavim detaljima.

Vjenčanica je, navodi Index.hr, izazvala podjeljene reakcije, a dok su neki pohvalili ovo raskošno izdanje, drugima je zasmetao dubok dekolte.

"Kraljevstvo je povezano sa skromnošću. Ova golotinja nema nikakve veze ni sa čim kraljevskim", napisala je jedna korisnica, a druga se nadovezala: "Nikad nisam vidjela pripadnike kraljevskih porodica da pokazuju ovoliko kože."

"Ovo je grozno", "Poverenje u ovu haljinu je veliko", "Ne može plesati u ovome, nešto će ispasti" i "Zatvorite taj dekolte… Haljina je inače predivna", neki su od komentara ispod snimka.

(Erna H.) 
 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.