1.11.2016. 20:02
0
Momci, ovo su modeli obuće koja se nosi ove jeseni
Otkrijte koji modeli obuće potpuno vladaju modnim pistama, ali i ulicama ove jeseni.
DUBOKE PATIKE
Ove jeseni će vam biti potrebne duboke patike otporne na kišu i vodu (kombinacija gume i kože), koje će vaša stopala održati suhim i toplim.

SPORTSKE PATIKE ZA TRENING
Patike inspirisane stilom 1990-ih godina će biti apsolutni hit sezone. Moderne patike koje su kreirane da dostignete najviše planinske vrhove ili trening, ali i da budete urbani i stilizovani.

SLIP-ON PATIKE
Ovakve patike ispunjene vunom biće savršeni dodatak vašem jesenjem garderoberu. Crne, plave ili bež - ovakve patike pružaju savršenu stilizovanost, ali prije svega udobnost.

DVA U JEDAN CHUKKA ČIZME
"Hibridne" čizme koje spajaju finoću chukka čizme i praktičnost patike potpuno su nas osvojile.

ANTILOP ČELZI PLITKE ČIZME
Stilizovane i klasične, ove čizme od antilopa su napravljene za sigurne korake po jesenjem lišću.

WINGTIP OKSFORD CIPELE
Napravljene od fleksibilne perforirane kože koja dopušta vašoj koži da diše i da se ne znoji, ove cipele pružaju maksimalnu potporu i sigurnost.

TRADICIONALNE MOKASINE S KIĆANKAMA
Možda će vam zvučati bezveze ova kombinacija, ali vjerujte nam, ovakve cipele su apsolutni hit. Klasične kožne mokasine sa kićankama su savršene za poslovne kombinacije.

BROGUE CIPELE
Ne samo da će vam ovaj avijatorski tip brogues cipela od kepera pomoći da sačuvate okruženje zahvaljujući njihovom održivom dizajnu, već će vam takođe pružiti i dozu udobnosti i sigurnosti.

(Mens Health/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.