31.1.2017. 19:15
1
Evo kome kladionice u Srbiji daju najveću šansu na Predsjedničkim izborima
Iako predsjednički izbori u Srbiji još nisu raspisani, pojedine kladionice nude dugačak spisak političara na koje građani mogu uložiti novac, a prema ponuđenim kvotama, najveći favorit je premijer i lider SNS Aleksandar Vučić za čiju se eventualnu pobjedu na uloženih 100 dinara, može dobiti 160 dinara, piše Telegraf.

Kvota 1,6 na Vučića je najmanja među svim ponuđenim kandidatima, a posle njega najmanja kvota, ali ne baš mala, jeste na pobjedu Tomislava Nikolića na kojeg bi se uloženo dobilo 2,3 puta više.

Treće mjesto kladionice daju lideru SPS Ivici Dačiću, na kojeg je kvota 10, a potom slijede Vuk Jeremić sa kvotom 12, pa Saša Jankovic 18.

Na lidera radikala Vojislava Šešelja kao pobjednika na izborima moglo bi se dobiti 20 puta više, a za Rasima Ljajića i Zoranu Mihajlović čak 50.

Kvote 500 je na Boška Obradovica i Borisa Tadića, a 700 na Sulejmana Ugljanina, prenosi Tanjug.

Na spisku kladionica su i Čedomir Jovanović, Muamer Zukorlić, Miroslava Milenović, Đorđe Vukadinović, Vuk Drašković, Marko Đurišić, Nenad Popović, Dragan Marković Palma i Borko Stefanović sa kvotom 1.000.

Iako se ne zna tačan datum održavanja predsjedničkih izbora, kladionice će opklade zaključiti 7. aprila u 23 sata.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.