18.6.2023. 9:14
0
Usmrtio pješaka i pobjegao: U toku je velika potraga za nepoznatim vozačem u Hrvatskoj
Tijelo pješaka kojeg je vozač usmrtio pronađeno je sinoć oko 21.40 u Muću kod Sinja, na državnoj cesti DC 56.

Nepoznati vozač, koji je vozio za sada nepoznato vozilo, pobjegao je s mjesta nesreće.

Pješak je od posljedica zadobijenih povreda preminuo na mjestu nesreće.

Policija je sinoć navela kako se radi o nepoznatom vozaču i vozilu te da je u toku potraga. Jutros su iz policije objavili kako traže očevice. 

- U cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila te utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezanih uz prometnu nesreću, molimo očevice da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192, poručili su iz PU splitsko-dalmatinska. 

O saobraćajnoj nesreći je obaviješten dežurni zamjenik općinskog državnog tužioca.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.