11.9.2023. 19:43
0
Užas kod Ljubljane: Teška saobraćajna nesreća odnijela najmanje tri života
Najmanje tri osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći na ljubljanskoj južnoj obilaznici, javlja N1 Slovenija.

Najmanje jedna osoba je povrijeđena.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila dogodila se na južnoj ljubljanskoj obilaznici. U sudaru su se zapalila vozila, a prema prvim informacijama do kojih je došla N1 Slovenija, poginule su najmanje tri osobe. To su kasnije potvrdili i iz Policijske uprave Ljubljana.

U nesreći su učestvovala tri automobila – jedan sa kamp prikolicom i dva kamiona. Prema dosadašnjim saznanjima policije, tri osobe su od zadobijenih povreda preminule na mjestu nesreće, najmanje jedna je povrijeđena. Intervencija i gašenje su još u toku.

U suprotnoj traci, postavljene su ograde da odvrate radoznale.

Prema nezvaničnim informacijama N1, veći kamion je bez kočenja naletio na kolonu vozila na južnoj ljubljanskoj obilaznici.


 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.