11.2.2024. 9:29
0
Rodica Nusreta Distanovića u suzama otkrila: Tek je došao iz Njemačke, a sada je završio na surov način
Nusret Destanović koji je u četvrtak nestao na teritoriji Sandžaka pronađen je mrtav u subotu. Njegovo tijelo je pronađeno u bunaru, nedaleko od kuće osumnjičenog za ubistvo.

Njegova porodica je u šoku i ne mogu shvatiti da ga više nema. 

- Ne možemo da vjerujemo da ga više nema, ne djeluje realno. Kao da je maloprije bio sa nama. Tek je došao iz Njemačke u posjetu porodici i završio na ovako surov način - rekla je za Telegraf njegova rodica.

Kako kaže, bili su jako vezani jedno za drugo, te joj cijela situacija još teže pada.

- Nusret nikada nikog nije povredio. Bili smo bliski i jako sam ga voljela, nas dvoje smo bili kao jedno. Nije zaslužio ovakav kraj. Živio je u Njemačkoj. Kada je ubijen dokumenti su mu bili razbacani po Novom Pazaru. Pronađeni su i viza i lična i saobraćajna - dodaje.

Kako je ranije objasnila, Nusretovo telo je bilo pretučeno i bačeno u bunar. 

Podsjećamo, Telegraf nezvanično saznaje, da je mladiću presudio bivši suprug žene sa kojom se povremeno čuo. 

Porodica sumnja da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna djevojka, kao i da su ga trojica muškaraca tukla.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.