7.4.2024. 18:39
0
Ocu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić određen pritvor
Ocu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, R.D. određen je pritvor u trajanju do 30 dana, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

On je u popodnevnim satima, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru doveden sa krivičnom prijavom Policijske uprave u Boru, za krivično djelo Pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Osumnjičeni se branio šutnjom, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru predloženo je određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti ili izmijeniti dokaze ili tragove krivičnog djela Teško ubistvo, koji se vodi pred ovim tužilaštvom, te da će ometati postupak uticanjem na svjedoke koji će biti ispitani u postupku.

Rješenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru osumnječenim je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je takođe da je donijelo naredbu za obdukciju D.D, koji je danas, u ranim jutarnjim časovima preminuo u Policijskoj upravi u Boru.

Obdukcija je povjerena Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Takođe je dat nalog da se prikupe sva potrebna obavještenja u vezi smrti sada pokojnog D.D., saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Podsjećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za tijelom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. Ј. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine, saopštio je MUP.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.