27.8.2024. 15:18
0
Menadžer Bore Čorbe otkrio u kakvom je sad stanju slavni pjevač
Legendarni roker Bora Đorđević zbog lošeg zdravstvenog stanja, prije par dana, primljen je u bolnicu u Sloveniji gdje godinama živi sa suprugom.

Frontmen čuvene grupe „Riblja Čorba“, Bora Đorđević, hospitalizovan je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom obstruktivnom bolešću pluća, a sada se za „Blic“ oglasio njegov menadžer Bane Obradić, koji je rekao da je pjevačevo stanje nepromijenjeno.

„Treći dan isto. Intubiran. U bolnici. Nema promjena“, rekao je Bane, koji je jučer bio u posjetu kod Bore zajedno sa njegovom suprugom Dubravkom.

Inače, za domaće medije se oglasio i Borin blizak prijatelj, Gale iz grupe Kerber, koji je otkrio da se čuo sa Banetom Obradovićem, menadžerom grupe „Riblja čorba“.

„Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro“, rekao je Gale i dodao:

„Stanje Bore Đorđevića se pogoršalo, prima visok kiseonik i nije moguće da se uradi nijedna operacija“, rekao je, podsjetimo, Bane Obradović u toku jučerašnjeg dana.

Inače, na zvaničnoj Facebook stranici grupe „Riblja čorba“ izdato je saopćenje o njegovom zdravstvenom stanju.

„Dragi prijatelji, usljed narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su ljekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima“, pisalo je na pomenutoj mreži, piše Blic.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.