31.8.2023. 10:43
0
Princ Harry žestoko napao kraljevsku porodicu: Ležao sam na podu i niko mi nije pomogao
U novom Netflixovom dokumentarcu "Heart of Invictus" princ Harry opet je napao kraljevsku porodicu, optužujući ih za zanemarivanje kada se vratio iz Afganistana.

On se 2008. godine vratio se s vojne misije, no navodno nije imao nikoga u porodici ko bi mu pomogao nositi se s doživljenim traumama.

Pet epizoda
- Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada pomislite o odlasku na terapiju jest u trenucima u kojima ležite na podu u fetalnom položaju, želeći da ste se ranije pozabavili svojim problemima. I to je nešto što sam želio promijeniti -  rekao je Harry.

Novi dokumentarac, koji je od danas dostupan na Netflixu (zasad samo u Americi), Harry i Meghan donio je vrtoglavih 80 miliona dolara zarade, a sastoji se od pet epizoda. 

Majčina smrt
I ovom prilikom naglasio je je s koliko se poteškoća nosio s majčinom smrti. Kada je princeza Diana poginula imao je 12 godina. 

- Ni tada nisam imao podršku. Ni porodice ni stručnjaka koji bi me mogao savjetovati i razjasniti mi šta se sa mnom događa - rekao je princ, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.