8.11.2023. 20:33
0
Predsjednik Venecuele: Zaustavimo cionistički genocid na vrijeme, kasnije će doći i po katolike
FOTO: X
Venecuelanski predsjednik Nicolas Maduro osvrnuo se na neviđeni teror koji Izrael više od mjesec dana provodi nad narodom u Gazi.

On je pružio nedvojbenu podršku palestinskom narodu koji, prema njegovom mišljenju, trpi genocid od strane Izraela.

"Žene i djeca su prvi bačeni u plinske komore, a danas vidimo da Izrael radi istu stvar palestinskom narodu. Žene i djeca se ubijaju na užasan način", upozorio je Maduro.

Tu se nije zaustavio kontroverzni predsjednik ove južnoameričke države.

"Prvo, protiv palestinskog naroda: napadi, istrebljenje, genocid i atomske bombe, Zatim će krenuti na arapske narode i sav muslimanski narod. Onda će doći po kršćane, katolike. Zaustavimo cionistički genocid na vrijeme", dodao je Maduro.

Venecuela je na nedavnom glasanju u Ujedinjenim nacijama glasala za hitan prekid izraelskog terora u Gazi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.