14.11.2023. 21:48
0
Žena uhvatila muža u prevari usred crkve
Društvenom mrežom X proširio se klip u kom se vidi da je čovjek, čiji je identitet i dalje nepoznat, umjesto djevojke, u crkvu poveo ljubavnicu, zbog čega je nastao neviđeni skandal.

Kada je shvatila gdje joj se dečko nalazi, djevojka iz Brazila ga je izvela iz crkve i fizički napala, zbog čega je uznemirila vjernike koji su u tom trenutku prisustvovali misi.

Malo je reći da je prevarena djevojka napravila skandal za vrijeme mise, a tamošnji mediji ne prenose još uvijek imena aktera skandala.

Takođe se ne zna ko je mladić koji je došao u crkvu u trenutku kada je razjarena djevojka ušla u crkvu, a on vikao naočigled svih prisutnih vjernika.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.