3.3.2024. 9:14
1
Rusija: Sistemi protivvazdušne odbrane preko noći uništili 38 dronova iznad Krima
Ruski sistemi protivvazdušne odbrane uništili su tokom noći 38 ukrajinskih bespilotnih letjelica iznad Krima, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane, prenijela je jutros rano ruska novinska agencija TASS.

„Preko noći je osujećen pokušaj kijevskog režima da izvede teroristički napad na ciljeve u Rusiji koristeći 38 bespilotnih letjelica s fiksnim krilima“, navodi se u saopštenju.

„Dežurni sistemi protivvazdušne odbrane eliminisali su sve ukrajinske bespilotne letjelice iznad Republike Krim“, dodaje rusko Ministarstvo odbrane.

(Patria)

RusijaKrim
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.