11.10.2024. 19:30
0
Karleuša o bivšem suprugu Dušku i Severini: Napravila ga je budalom
Jelena Karleuša, pjevačica i negatorica genocida u Srebrenici, stala je u odbranu svog bivšeg supruga nakon što je prokomentarisala prepisku između njega i hrvatske pjevačice Severine koja je dospjela u javnost prije nekoliko mjeseci.

Gostujući u jednoj emisiji, Jelena je iznijela niz novih informacija o svom razvodu sa Duškom Tošićem. 

Javnost, željna novih detalja, iščekuje nešto novo, a sudeći po Jeleninim čestim gostovanjima tokom prošlog mjeseca, ona je dala dosta "materijala" za diskusiju o tome ko je kriv. 

Jelena se osvrnula na pitanje voditeljice o prepisci koja je dospjela u javnost, gdje se Duško javlja pjevačici Severini, koja ga je, poput "nedodirljive dive", ignorisala. 

Priznala je da se razočarala u bivšeg supruga i da to nije očekivala od njega.

Pa mene je više iznerviralo to kako je ona njemu odgovarala. Ništa pored mene nije naučio. Napravila ga je budalom. A mnogo je bolji frajer nego što je ona realno riba. Iznervirala sam se što je ona tu poentirala, a ne on, a ja sam se uvijek trudila da on ispadne faca - rekla je kroz osmijeh.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.