26.9.2016. 20:15
0
Ovako se ponaša muškarac koji ne želi ništa sa vama
Ovo je baš uvijek dobro znati, posebno ako ste počeli da sumnjate na nešto. Djevojke, ako i vaš dragi radi sljedeće stvari, budite sigurne da se sprema da vas ostavi…

1. Prestaće da pravi planove s vama

Nekad davno, konstatntno ste bili zajedno, ali čini se kako on sada koristi svaku priliku da se ne vidite.

2. Počeće da se dopisuje s drugim ženama

S kolegicom s posla, sestrom od prijatelja, djevojkom koju je upoznao prošlog vikenda. Možda vas on neće prevariti u pravom smislu riječi, ali već sad zna kako vaša veza još neće dugo potrajati pa ispipava teren. Je li mu mobilni češće u ruci nego prije?

3. Prestaće da vam se povjerava

Nekada ste vbili prva osoba koju bi nazvao kada mu se nešto dogodilo, ali to više nije slučaj. Zapravo više ni ne znate šta se događa u njegovom životu.

4. Počeće da ga nervira sve što radite

Ako ga se ne sjećate tako razdražljivog, ovo je vrlo vjerovatno način na koji se on nosi sa svojim osjećanjima vezanim za raskid, koja su vrlo zbunjujuća za njega.

5. Započinjaće svađe bez pravog razloga

Kako bi vam objasnio kako ovo više nema smisla.

6. Neće htjeti da vodi ljubav

Ne mislimo uopšteno, nego s vama, a može li očiglednije od toga, kada su u pitanju muškarci?

7. Neće biti sretan kada ste zajedno

Neće vam trebati dugo da shvatite kako on više nije uzbuđen i sretan u vašoj blizini, već vrlo često potišten. Naravno da u svakoj vezi postoje i takvi dani, ali ako su oni brojčano nadjačali one sretne, sve je jasno.

(Ljepota i zdravlje/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.