18.6.2024. 10:16
1
Arnel Isak podijelio novu najavu pjesme o ocu Rami: Izazvao lavinu komentara
Arnel Isak, zastupnik u Parlamentu FBiH i sin minista unutrašnjih poslova FBiH Rame Isaka, podijelio je na društvenim mrežama novu najavu pjesme o svom ocu, odnosno njegovoj stranci Snaga naroda.

Podsjetimo, ministar Isak napravio je pjesmu o sebi u kojoj se, kako smo već objavili, spominju zemlja predaka i armija Rame Isaka... "Čuvaće te Bosno Snaga naroda, u tebi je duša sigurna, ponosna je Hercegovina...", "Šehidskom je krvlju plaćena...", neki su od stihova.

Ramin sin Arnel ponovo je ispromovirao djelić pjesme na TikToku.

Možete je poslušati OVDJE. 

Nakon ove objave su uslijedili brojni komentari... različiti. 

"Sultani naši", "Kraljevi", "Ku****", "MasAllah momčine živi i zdravi mi bili", "Jedino me on nasmije najjači", "Uživajte", "Tako to radi gospoda, bravo", "Dinastija 😂💪", "Ramo Kralj", "3 Presednika", "Ahahhahahahahahha"... Također ima i različitih emotikona, a među njima i onih koji ‘plaču od smijeha‘

1
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.