3.10.2024. 19:52
Sa srbijanskim komentatorom se "sprdaju" zbog zbog načina na koji je prenosio utakmicu Dinama: "Više života ima u mom tepihu"
Zagrebački Dinamo je u sinoćnjoj utakmici 2. kola Lige prvaka odigrao neriješeno sa Monacom 2:2.

Modri su do sredine drugog poluvremena imali prednost 2:0, ali su Kneževi do kraja utakmice uspjeli postići dva gola i izvući remi. 

Bez obzira što se igralo po teškom terenu i neugodnim uslovima, utakmica je ponudila dosta uzbuđenja, no to se nije moglo osjetiti po glasu komentatora srbijanske Arena Sport. 

Komentator je utakmicu pratio sa istom, neutralnom emocijom bez obzira šta se dešavalo na terenu, nije ga moglo apsolutno ništa uzbuditi zbog čega je postao meta urnebesnih komentara. 

"Baš je komentator profesionalan u svom poslu. Svaka čast. Teška objektivnost", Ovaj kao da komentariše umjetničko klizanje", "Zašto ste zaposlili robota da komentira utakmicu. Više života ima u mom tepihu", samo su neki od komentara, prenosi Sport1.

Uostalom pogledajte i sami OVDJE.  

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana